29/5-31/5-sammanfattning

29/5-10-dressyr
Nico var lite knepig och kändes inte som han brukade, vet inte vad det var. Han kändes väldigt tråkig i munnen, vilket han verkligen inte brukar vara! Inget skoj, men det är ju ett bakslag som man får ta! Han kändes dock helt okej framåt slutet.

30/5-10-bus och lek
Red barbacka med halsringen, hade repgrimman också som säkerhet. Hoppade stocken ett par gånger, och Nico skötte sig bra. Kändes mycket mer eftergiven än dagen innan, så det var skönt. Funderar på om det kan vara tänderna som behöver raspas, för han jobbar bättre i repgrimma. Lekte med honom från marken sen också, lite följa John och inkallning över hinder, det gick bra!

31/5-10-galoppträning med Pilo
Jag red bort till Johans stall, och mötte där Mia som red Pilo idag. Vi red först en skrittur i skogen, sen tränade vi något varv på banan. Pilo tycker att det är lite läskigt när man kör om honom, och han vill helst inte köra om själv heller, men i slutet gick det bra, och vi drog på rätt snabbt! Imorgon kommer ännu en ardenner som ska träna med oss. Jag på Nico, Mia på Pilo och en gubbe som jag inte känner på Pilos pappa, det blir nog skoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0