Trick och bus

Igår var Amanda här och red ut med mig, och så tricktränade vi lite efteråt. Nico har verkligen blivit stabil i sina trick nu, jag ska se om mamma kan tänka sig att filma lite, men vi får väl se vad hon säger om den saken.

När vi var klara med mina hästar så åkte vi iväg och red hennes kanonfina medryttarhästar, som dock hade allvarliga problem igår, de var på skithumör båda två, haha! Visst är det alltid så när man ska visa någon, då går det inte? Jag red ju Herman för första gången, och han var helt seriöst störd, men jag vet ju att han är fin egentligen eftersom att jag varit med och kollat när Amanda har ridit honom. Dessa hästar alltså, haha!


Sadelbyte - check!

.. Nåja, nästan. Sadeln är beställd men det kommer att ta ungefär 12 veckor innan jag får den, så den kommer att komma senast under påsklovet. Lång tid, men jag är säker på att det är värt det ändå. Det blev en Deuber & Partner Relvas, otroligt trevlig och enkel sadel med steglöst inställbart framvalv som tillval, så jag kommer att kunna ha den på båda hästarna, det kommer att bli kanon! Just min sadel valde jag dock silverfärgade beslag till, det tycker jag är finast!


Mina andra sadlar är till salu nu, en splitter ny Santa Cruz Arthur de Luxe 17" xx-wide, riden i
max tio gånger, och en Stubben Juventus DR Junior 16" ganska så vid, står inget tyvärr.

 

 


Avslut och nystart

Som jag berättade för er i mitt förra inlägg så inledde jag året med att vara veckoelev hos Rebecca och Christofer Dahlgren tillsammans med min klasskamrat Angelica. Det har varit otroligt skoj och vi har trivts jättebra, vilket har fått mig att fatta ett beslut. Jag tänker lägga ner den engelska ridningen helt och hållet, jag har verkligen tröttnat. Det passar varken mig eller någon av mina hästar, vi brinner alla för en mycket starkare relation, men vi brinner inte ens det minsta för prestation.

Jag kommer att starta i Ridtravar RIKS med Grållan i Maj om allt går som jag tänkt, men utöver det är jag klar med allt vad engelsk dressyr heter, jag vill gå vidare. På grund av detta kommer jag att sälja mycket utrustning och så vidare, så håll lite utkik, jag kommer att säga till!

Jag har redan börjat byta ut hästarnas utrustning så smått, men leveranstiderna är långa. Om allt går så snabb som jag hoppas kommer jag att få min nya sadel i mitten av april ungefär, men vi får se på den punkten. Håller tummarna i alla fall, även om jag vet att leveranstiderna från Deuber kan vara lite... si och så om man uttrycker sig milt.

Så vad tror ni, kommer ni att hänga med i alla fall, eller är ni engelska in i benmärgen? ;)


 

 


RSS 2.0