SMS-inlägg


Gårdagens ridpass och dagens praktik

Igår var det hur kul som helst att rida, inte för att det gick så bra, utan för att det var så komiskt! Jag och Tanja bestämde oss för att ta en skrittur i skogen, bara mysa omkring med finaste hästarna, och vad händer? Jo, vi ska vada över en jättestor vattenpöl som var typ 3 gånger 5 meter och stor, och dessutom en halvmeter djup. Grållan tar ett språng ut i vattnet och jag stod upp i lätt sits och väntade på ett språng till, men hon slänger sig bakåt så att jag ramlar av i vattnet! Satt där och skratta så jag tjöt med vatten upp till midjan, och Grållan började gå hemåt vilket stressade upp Nico som skulle med henne. Tyvärr glömde Nico att Tanja satt barbacka på, så han skrapade av henne mot ett träd, så vi fick gå hem båda två haha!

Dagens uppgifter var också jätteroliga, jag var med mina fantastiska praktikvärdar på trav i Årjäng! Jag trivs så bra och har fått lära mig massor, det har verkligen varit roliga veckor! Bara fyra dagar kvar och jag ska försöka få ut så mycket det bara går av dem!!

Jag fyllde för övrigt år i förrgår och fick en ny mobil av mina föräldrar, skitbra! Nu kan det bli lite roligare bilder, för den har jag ju alltid med mig!





Lagom blöt och skitig efter mitt dopp...

 


Nöjd Grålla efter sitt busiga upptåg.

 


Nyklippt (och jättetjock) Nico. Fick en ny klippmaskin av farmor och farfar, den fungerade superbra!!

 


Arctic Tooma gör sig redo inför sitt lopp.

 


Question Brew väntar på att få volta efter två omstarter.

 


Det är låååångt till Årjäng. Jättekul på hemvägen, verkligen!

 

 


Som vanligt ingen uppdatering...

... men vi lever alla fyra! Hästarna går bra just nu, men Grållan är inne i en stressad period, jag tror att det är för att hon håller på att byta päls. Hon är ju väldigt känslig damen! I övrigt går allt jättebra med henne, och jag träffade hennes förra ägare inne på travet igår, skoj skoj! Hans fru håller på lite med ridtravardagar och clinics och sådär, så vi pratade om att jag och Grå kanske skulle vara med, vi får se! Hon börjar bli fin i galoppen också, höger går jättebra och vänster kämpar vi på med. Här kommer lite nya bilder på damen i alla fall;

 

 

 

 

 

 

 

 

Just nu gör jag praktik på ett jättetrevligt ställe där jag trivs jättebra, och på måndag så ska vi till Årjäng och starta två hästar. Som ni förstår så tar det enormt mycket på krafterna med både praktik och båda hästarna, så det är därför jag inte bloggat, men Tanja hjälper mig flitigt med Nico i alla fall! Det går jättebra för dem, och på söndag så ska de träna för Stinelo för första gången. Jag ska även rida Grållan för Stine, så det blir superspännande!

 

 


RSS 2.0