Ingen uppdatering

Hej på er! Jag vet att jag skulle börja blogga igen, och att det inte gått så himla bra. Jag är verkligen sugen på att blogga, men jag mår inte så bra just nu och känner att jag inte riktigt kan dölja den negativa energin. Självfallet vill jag inte kasta ut den på er, det vore ju inte så trevligt!
 
Jag hoppas i alla fall att ni har haft en fin jul och att ni får det trevligt på nyår! Vi hörs när allt ser ljusare ut, ta hand om er!
 
 

Bilder från julmarknaden!

Ja, den här julmarknaden som jag svamlat om hur länge som helst ägde alltså rum i helgen passerade. Båda dagarna så visade jag upp Nico tillsammans med duktiga Carina och hennes Mimmi.
 
Båda hästarna skötte sig jättefint och vi var väldigt stolta över dem som tog det relativt lugnt trots all uppståndelse. Slänger med ett par bilder från helgen!
 
(Varning, JA, jag har rosa hår nu för tiden.. Fråga inte...)
 

Nicos julklappar

Ja, här är listan på vad Nico ska få av mig i julklapp. Nå, allt kommer säkert inte att vara här tills jul, men tanken är att jag ska införskaffa det så snart som möjligt i alla fall. Först och främst så är det ett par Iberiska stigbyglar (550:-) i rostfritt. Grymt snygga, och supertrevliga att rida med!
 
Sen behöver jag ett till stångbett, och jag tänker mig ett Escuela alta (799:-) eftersom att det är så vansinnigt snyggt! Tänkte ta ett rostfritt med svart mundel och svarta knappar. Till detta behövs också en akademisk kedja, men den är inte med på bild. För att sudda ut arga läsares illusion av att jag väljer bett endast efter utseende så kan jag passa på att påpeka att Nico trivs jättebra på raka stångbett med tungfrihet, särskilt om de dessutom har raka stänger.
 
I kombination med esculea alta-bettet har jag tänkt att rida med kapson, och jag känner att det blir smidigast med en semi-kapson (395:-) att fästa i huvudlaget bara. Har valt en med fast järn och rostfria beslag. Till kapsonen behövs också ett par extra långa tyglar, har valt ett par släta 340cm i läder med rostfria spännen (295:-). Ska se vad jag kan hitta för motsvarighet till bettet, för där kan jag inte ha så långa tyglar.
 
Slutligen har jag tänkt mig ett huvudlag/långa sidostycken med swarovskikristaller (289:-) som jag tror kommer att bli ruskigt snygga ihop med resten!
 
Känner på mig att det kommer att bli ruskigt snyggt tillsammans, med min Deuber&Partner Relvas med rostfria beslag, Nico kommer att bli vackrare än någonsin! Känns dessutom bra att det för en gångs skull är saker jag behöver och inte bara vill ha, haha!
 
Allt utom sidostyckena kommer från Markus Holst och sidostyckena kommer från Kyro Riding Gear.
 
 

Klippning både högt och lågt!

Dålig uppdatering i vanlig ordning, men det har varit lite fullt upp den senaste veckan. Jag och Nico har bland annat varit och visat våra inte så stora färdigheter i akademisk ridkonst på en julmarknad, lovar att ni ska få se bilder sen när jag kommer hem.
 
Hade tänkt lägga upp bilderna redan igår, men det blev helklippning utav ponnyn istället. Han hade så sjukt mycket päls, helt galet! Blev inte ens helt klar, ska fortsätta med detaljklippningen idag, typ det sista på benen, under magen och lite mer av huvudet. Ska se om man kan få någon vettig bild på det under lampan, han blev så himla fin! Annars får det vänta till helgen helt enkelt.
 
Jag har pysslat ihop lite inlägg om utrustning som jag ska slänga ut vad det lider också, måste försöka komma igång lite bättre haha!
 
Bild från förra eller förrförra vintern, men vi har typ lika mycket snö nu. Ska se om någon känner för att ta lite kort när jag rider i helgen, Mia hade eventuellt tid på söndag, så jag får hålla tummarna!
 
 

Snökaos och de senaste dagarnas strapatser!

Hej på er! De senaste dagarna har det hänt ganska så mycket, bland annat har två tjejer provridit Nico och vi har fått brutalt mycket snö. Båda tjejerna som provred var superduktiga, men den ena kände att det var lite för långt att åka. Dena andra skulle fundera lite till, men både hennes mamma och hon själv tyckte om Nico, och jag tyckte att hon gjorde ett kanonjobb!
 
Själv har jag försökt att rida så gott det går i busvädret, men det är inte lätt när det är kolsvart och snön yr haha! Idag är jag insnöad från jobbet så jag jobbar hemifrån, ska försöka rida innan det blir mörkt också om det kan lugna ner sig lite.
 
Den enda som är lycklig över snön det är Nico, han älskar att buffa runt med mulen i snön och galoppera så att det yr omkring honom. Det är fördelen med kallblod, snö, mat och lycka är synonymer haha!
 
Tokkillarna och deras lunch. Nico har dessutom fått upp bensnöret i sin vilda framfart, hah!
 

RSS 2.0