Pållarna är ridna för dagen!

Nu har jag och Josefin tagit vår sista tur ihop för den här gången. Känns lite trist, men samtidigt så dröjer det inte så länge innan hon kommer tillbaka. Vi red runt Lunden och hästarna var fina faktiskt, även om det var mycket ohyra i luften.

Jag ska följa med Jossan in till tåget sen, och när hon har kommit på och allt så kommer en vän och hämtar mig eftersom att vi ska till hans sommarstuga och vara där över helgen. Kommer säkert att bli jättetrevligt, och hästarna får sig en eller max två härliga vilodagar, det förtjänar de efter de här veckorna!


Jossan och Grållan hoppar

Här har vi Jossans första hoppass på Grållan. Det gick faktiskt otroligt bra måste jag säga! Grållan är en svår häst och var dessutom inte hoppad på väldigt länge, så där kan Josefin verkligen klappa sig själv på axeln!

 

 


Fina hästar!

Idag har hästarna varit riktigt fina; Jossan red Grållan på förmiddagen och sen körde vi Nico nu på kvällen. De båda skötte sig jättebra, och just nu känns allt super med dem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Dagens aktivering

Idag har både Nico och Grållan gått, det är det bästa med att ha Jossan här. Båda hästarna får alltid gå när hon är här, haha! Hur som helst så har jag just nu ganska ont i ryggen, vilket jag i och för sig haft ett tag, så jag körde Nico och Jossan red på Grållan. Vi tog svängen runt Månslunda så att Jossan kunde ligga i rygg hela vägen, det fungerade smidigt. Mamma åkte med i vagnen också, så att det blev lite extra last för lillkillen, haha!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/600270_10150890540116451_360212494_n.jpg

 

Vi har också roat oss med att renovera hinder, det går riktigt bra! Imorgon ska vi måla sista lagret på bommarna, det har tagit en jäkla tid för det hela att torka, men nu äntligen är vi snart klara! Slänger in bilder när det är färdigt, har för övrigt MASSOR med bilder på mobilen som ni ska få se en dag!

 

 


Välkommen till Sveriges minst aktiva blogg....

Hej på er trogna läsare! Både jag, mamma och Josefin tycker att det är helt otroligt att ni fortfarande kikar in, trots att jag är så dålig på att uppdatera. Om ni känner för det kan ni ju titta på Jossans blogg, hon är faktiskt mycket bättre på att uppdatera, och där får ni följa mina hästar också! Den är ju något flummig, men hon insisterade på en länk ;)

Så vad har hänt sedan sist? Hästarna är igång för en gångs skull, men det är stora förändringar på gång, jag kommer berätta mer om det när allt är klart.

Dessutom har jag gått och skaffat hund! Hunden i fråga klassas av de flesta som råtta, det är en 4-årig kastrerad hane av rasen Chihuahua och det lilla underverket heter Tyson!



RSS 2.0