En helt ny plan

.. och den lyder som följer; Det är ingen idé att jag försöker lura er, jag kommer inte att bli lika aktiv som jag en gång var. Jag ska hädanefter blogga när jag känner för det, och endast då.
 
Allt rullar på fint med hästarna, Nico är supertrevlig att rida just nu och jag tror att det beror på att jag kör honom ganska så mycket, för att inte säga hälften ridning och hälften körning. Nemo går bara i hagen och chillar, och det är väl egentligen samma sak med Grållan. För hennes del är det dock väldigt stora förändringar på gång.
 
Jag har inte velat säga något innan det varit helt bestämt, men Grållan ska flytta. Från början var det meningen att hon skulle säljas till en otroligt duktig tjej, men jag kände att jag inte riktigt klarade av att sälja henne, så jag backade ur. Anledningen till att jag faktiskt kunde backa ur var att det kom upp ett annat alternativ: Josefin ska ta henne.
 
Jossan rider Grållan hundra gånger bättre än vad jag gör, hon är driven, målmedveten och jag vet att hon kommer att behandla min fina lilla Grå som en prinsessa! Hon kommer alltså att flytta till Göteborgstrakten, dit jag har lätt att ta mig med tåg och jag kan hälsa på när som helst. Vi vet inte hur länge Jossan ska ha Grållan, det får hon bestämma helt själv, det enda jag med säkerhet vet är att även om Grållan kommer att fortsätta vara min på pappret så klassar jag henne inte längre som "min", hon kommer att vara Jossans i hjärtat nu, det vet jag, och det känns sjukt bra!
 
Min och Grållans väg kommer dock att korsas igen, delvis genom att hon kommer att vara hemma hos mig när Josefin är bortrest, men min tanke är också att den dag som Jossan vill göra något annat så kommer jag att ta hem Grållan som avelssto. Hennes tidigare avkomma har gått väldigt bra och sprungit in en hel del, så jag tror att det kan vara en vettig idé, men det får framtiden utvisa!
 
Finaste ekipaget någonsin! <3
 
 

RSS 2.0