Tappskor och allmänt elände..

Ja, som rubriken lyder så har jag tappskor på BÅDA hästarna just nu, och det är ju inte så festligt precis. Jag har köpt nya skor så att Johan kan sko om dem runt om, det är lika bra. Hoppas att han kan komma i helgen, men vi får se. Mia kunde eventuellt komma och fota på söndag, men det förutsätter ju att hästarna kan gå också.

För övrigt har jag inte berättat att min sadel har kommit, men det har den. Den är sannerligen helt underbar och jag har ridit i den i ungefär en månad nu tror jag. Tänkte att jag skulle ge er en presentation av den imorgon, nu när jag ändå är i farten menar jag!

Eftersom att det troligen inte blir någon ridning på mina egna imorgon så ska jag eventuellt rida Martell istället, men vi får se på den punkten. Annars blir det en riktig vårstädning av hästarna, klippning av kronränder, öron, nackar, svansar och så vidare. Det är välbehövligt kan jag säga....

 

 


Long time no see så att säga

Jag har gjort det igen, varit borta i ett par månader. Det verkar som att det är väldigt lätt hänt om man heter Klara, men nu har jag verkligen känt att att jag saknar att blogga. Därmed har jag väntat lite och längtat lite till i hopp om att det ska hålla i sig nu. Så, vad har hänt sedan sist?

N i c o har fått sin sadel och vi är igång för fullt! Så fin som han är i ridningen nu har han nog aldrig varit faktiskt, det är otroligt skoj! Jag har dessutom premiärhoppat för säsongen och även det gick kalas, han var sjukt taggad och jag förbannade mig själv där jag satt utan stövlar och väst, med ett träns utan nosgrimma. Galen ponny, haha! Han är väldigt fin i tricken just nu också, vi har helt enkelt en riktig formtopp!

G r å l l a n är också riktigt, riktigt fin nu! Jag har ju dock inte hållit igång henne på ett önskvärt sätt, så jag tror att jag kommer att byta ut LC-programmet mot ett utan galopp på RIKS. Just för dagen så har hon tappat en sko och rids inte, men jag ska köpa nya skor imorgon och så får Johan komma och slå på dem så snart han hinner. Huvudsaken är att hon känns trevlig i ridningen, och det gör hon verkligen! Hon har även börjat fälla, så jag hoppas att hon hinner bli snygg innan RIKS, haha!

N e m o är sist och absolut minst, haha! Det går bra med lilleman också, formtopp även här. Har verkligen ett himla flyt med dem just nu! Nemo behärskar nu bugning från båda sidor och kompliment, dessutom satte vi honom i vagn för ett par veckor sedan. Vi är dock inte igång och kör, vill ha med mig någon mer hästkunnig de första gångerna. Även plutten fäller som en tokig och börjar bli riktigt snygg, ska bli himla kul att se vad som gömmer sig under all päls!


RSS 2.0