Lägesrapport igen!

Allt går väldigt mycket motströms nu, vilket gör att motivationen till att blogga om mina små kräk till hästar är låg. Missförstå mig rätt, jag älskar mina hästar mer än allt annat, men just nu är vår samarbetsförmåga väldigt, väldigt låg. Med Nico går det ändå ganska bra, speciellt från marken där han är helt underbar! Nemo sköter sig också fint, peppar peppar! Han har sina tokryck ibland, men det får man när man är så liten.

Sen kommer vi till det hemska kapitlet Fröken Grå. Henne håller jag på att få krupp på, men min fina vän Amanda var här i helgen och red igenom henne och gav en massa tips, så jag hoppas att det ska vända. Grållan fjompar sig för ALLT och är allmänt hopplös, men hon såg fin ut när Amanda red! Hon rider mycket mer "på" än vad jag gör, jag blir gärna lite passiv om det inte fungerar med en gång, så det är guld att ha henne till hjälp och bollplank!!!

Nu är det i alla fall bara typ två veckor kvar tills jag och Nico ska på lräningsläger med Angelica och Cazzant, vilket ska bli hur kul som helst! Det är samma som förra året, det vill säga akademisk ridkonst och Nh/trick. Längtar massor, och det drar upp motivationen en hel del trots allt!

Där fick ni lite koll på läget, och så ska jag försöka komma igång bättre nu!


Amanda och Grå i hagen i somras


RSS 2.0